Nov 1, 2019, 10:36 AM

Първи ноември 

  Poetry » Civilian
609 5 8

Честито ви, будители народни!
Че днес на ученическия чин,

подвластен на тенденциите модни,

е седнал и намига Хелоуин.

 

Каква приятна, свежа симбиоза!

Учителят е с тиква приравнен.

Да бъде смачкан той е под угроза.

Логично, че на мъртвите е ден.

 

И щом будителите позволяват

духовността да е неканен гост,

то празни тикви ще ни управляват

и вещица на министерски пост.

© Vasil Ivanov All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??