30 нояб. 2014 г., 21:05

Първичното зове 

  Поэзия » Любовная
327 0 0

Видя ли те,

чуя ли те,

пиша ли те…

търпя зверско падение, 

излитам,

давя се,

губя се,

намирам се,

изплувам,

потъвам,

търся те…

Оставих те намерен,

изгубих те в тропика на спомена.

Най-неовладеният инстинскт,

първичен или придобит !?

Вечният ми въпрос..

към теб,

мен,

НАС?

© Тонина Такова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??