Видя ли те,
чуя ли те,
пиша ли те…
търпя зверско падение,
излитам,
давя се,
губя се,
намирам се,
изплувам,
потъвам,
търся те…
Оставих те намерен,
изгубих те в тропика на спомена.
Най-неовладеният инстинскт,
първичен или придобит !?
Вечният ми въпрос..
към теб,
мен,
НАС?
© Тонина Такова All rights reserved.