Днес задружно всички на стобора
ще се разделим на два отбора.
Изкусно ние ще излъжем отрано
мама , тате, баба , дядо.
Първи април е хайде да излъжем,
че в живота всичко има смисъл,
че светът на добро ще тръгне
и няма да правим бели с умисъл!
Днес деня ни преситен е с лъжи,
още една ще измислим за сефте.
Ще излъжим щом сърцето се натъжи,
че щастието наше е близо вече!
Точно днес задружно ще, излъжем!
Ще повярваме и в поредната измама,
даже ще се почустваме добре,
но помни не лъжи всеки ден само!
Автор: Виктория Милчева
© Виктория Милчева Все права защищены