15.03.2023 г., 12:37 ч.

Първоаприлска лъжа 

  Поезия » Хумористична, За деца, Философска
789 3 4

Днес задружно всички на стобора

ще се разделим на два отбора.

Изкусно ние ще излъжем отрано

мама , тате, баба , дядо.

 

Първи април е хайде да излъжем,

че в живота всичко има смисъл,

че светът на добро ще тръгне

и няма да правим бели с умисъл!

 

Днес деня ни преситен е с лъжи,

още една ще измислим за сефте.

Ще излъжим щом сърцето се натъжи,

че щастието наше е близо вече!

 

Точно днес задружно ще, излъжем!

Ще повярваме и в поредната измама,

даже ще се почустваме добре,

но помни не лъжи всеки ден само!

Автор: Виктория Милчева 

© Виктория Милчева Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Първоаприлска беля »

10 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??