2 мар. 2010 г., 12:40

Първомартенско хайку 

  Поэзия » Другая
433 0 1

Разпръснах чувствата си на пода.
По метода на изключването разбрах, че дори и да искам,
не мога да съм далеч от теб.

Честит празник, Пижо!

© Анна Ралева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??