2.03.2010 г., 12:40 ч.

Първомартенско хайку 

  Поезия » Друга
435 0 1

Разпръснах чувствата си на пода.
По метода на изключването разбрах, че дори и да искам,
не мога да съм далеч от теб.

Честит празник, Пижо!

© Анна Ралева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??