10 мар. 2013 г., 19:04

Път 

  Поэзия
375 0 0

Дните ни са светла паяжина.

О, боже, колко сълзи -

отронени и скрити

в щастливите и мъчните ни дни.

О, боже, колко добрина -

в щастливите и мъчните ни дни.

По добрината, все по добрината

ще я видиш, една такава бяла,

така и аз видях я...

И все е жив Моканина

и все вървя по добрината, по добрината...

© Мая Тинчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??