19 нояб. 2011 г., 17:57

Път 

  Поэзия » Другая
951 0 24

брезичка,
     нежност бяла
     прозорец  
   плач на дете
   ...
бяло присъствие
потайно
мъглата се стеле
път към дома
от твоите стъпки
чертан е води ме
вдишвам те
Брезичке
болчице моя...
тук и сега.

© Виктор Добрин Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??