29 окт. 2024 г., 08:11

Пътека 

  Поэзия » Любовная
149 6 7

С теб стъпваме леко по тънкия лед –

пътека от жар и коприна.

Поскръцва отново под тежест паркет.

Внимаваш ли как ще премина?

 

Протягам ръце – ето вече си друг.

Душите ни молят за прошка.

Кога? Ако може веднага и тук!

Любов закичи ми за брошка!

© Bo Boteva Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??