19 июн. 2011 г., 21:51

Пътека към небето 

  Поэзия » Другая
788 0 1

Пътеката от сълзи и цветя

извива се, поела към небето.

По нея ти си тръгна, а скръбта

с ноктите си сграбчи ми сърцето.

 

Свободен беше, болест и тъга

останаха във тленното ти тяло.

Една душа, събрала любовта,

понесе се към своето начало.

 

Недей се спира,  моля те, лети!

Последвай светлината във безкрая

и чак когато стигнеш, се поспри

в съня ми, че си Там аз да  узная.

 

А някой ден, когато вечността

повика ме на същата пътека,

ще знам, че най-красивите цветя

за мен си пръснал, за да бъде лека!

© Евгения Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??