Пътека съм.
По мен вървиш.
И рани правиш.
Как боли!
Във синорите се оглеждаш.
Кръвта ми пиеш.
Със очи.
Не виждаш.
И нехаеш.
За сълзите ми.
В изповедалнята ми влизаш.
А там студено е.
От истините ми.
И с цвете във ръка
очакваш устните ми.
Мигът във вечност
запечатах в дните ми.
Иди си.
Остави мечтите ми.
Таня Кирилова
© Таня Кирилова Все права защищены