10 апр. 2013 г., 08:17

Пътека в гората 

  Поэзия » Для детей
673 0 2

През гората път ме води

до хралупата на Меца.

Но помнете, ще споходи

зла беда на мед крадеца.


Ние знаем какво става

и ще кривнем настрани.

На полянката в забрава

смях до късно да звъни.

© Дияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??