10.04.2013 г., 8:17 ч.

Пътека в гората 

  Поезия » За деца
671 0 2

През гората път ме води

до хралупата на Меца.

Но помнете, ще споходи

зла беда на мед крадеца.


Ние знаем какво става

и ще кривнем настрани.

На полянката в забрава

смях до късно да звъни.

© Дияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??