30 июл. 2023 г., 22:37

Пътуване 

  Поэзия » Другая
274 3 6

На прага времето не ще се спре,

през теб минава и през теб пътува,

налага се да плуваш през море

понякога, за да просъществуваш.

 

А после идва тихият лиман,

да оцениш спокойните моменти,

и небосводът сякаш е огрян

от неочакваните сантименти

 

на придошлата в делника любов,

грабни я,дълго й се наслаждавай.

Защото тя е твоят апостроф

на всичко лошо, дето отминава!

 

Аделина Колева

© Аделина Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??