Jul 30, 2023, 10:37 PM

Пътуване 

  Poetry » Other
271 3 6

На прага времето не ще се спре,

през теб минава и през теб пътува,

налага се да плуваш през море

понякога, за да просъществуваш.

 

А после идва тихият лиман,

да оцениш спокойните моменти,

и небосводът сякаш е огрян

от неочакваните сантименти

 

на придошлата в делника любов,

грабни я,дълго й се наслаждавай.

Защото тя е твоят апостроф

на всичко лошо, дето отминава!

 

Аделина Колева

© Аделина Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??