5 апр. 2008 г., 19:05

Пътуване 

  Поэзия » Другая
650 0 4
Пътувам, пътувам и пусто
остава в мен и пред мене.
Блестяща, излъскана с лустро
се стеля, не човек - а привидение.

И само спомени - сиви,
ехтящо безкрайни
ще звучат... ала смълчани...
ш-ш-т, тихо е.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??