Apr 5, 2008, 7:05 PM

Пътуване 

  Poetry » Other
718 0 4
Пътувам, пътувам и пусто
остава в мен и пред мене.
Блестяща, излъскана с лустро
се стеля, не човек - а привидение.

И само спомени - сиви,
ехтящо безкрайни
ще звучат... ала смълчани...
ш-ш-т, тихо е.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??