5.04.2008 г., 19:05 ч.

Пътуване 

  Поезия » Друга
668 0 4
Пътувам, пътувам и пусто
остава в мен и пред мене.
Блестяща, излъскана с лустро
се стеля, не човек - а привидение.

И само спомени - сиви,
ехтящо безкрайни
ще звучат... ала смълчани...
ш-ш-т, тихо е.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??