22 мар. 2013 г., 21:36

Пътуване 

  Поэзия » Философская
457 0 2

Забавен ход на платноход,

една закъсняла Луна,

забравила пътя към дома,

и мисли, които се гонят в галоп,

а там в тъмното една тишина,

която ти напомня за една страна,

в която мечтата е сама.

© Десислава Каменова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??