Mar 22, 2013, 9:36 PM

Пътуване 

  Poetry » Phylosophy
463 0 2

Забавен ход на платноход,

една закъсняла Луна,

забравила пътя към дома,

и мисли, които се гонят в галоп,

а там в тъмното една тишина,

която ти напомня за една страна,

в която мечтата е сама.

© Десислава Каменова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??