28 окт. 2010 г., 19:21

Пътуване към теб 

  Поэзия » Любовная
903 0 9

ПЪТУВАНЕ КЪМ ТЕБ

 

Отправям се на север по брега.
Созопол е напуснал свойто лято.
По пътя се разхожда есента,
а есенно е вече и морето.
Дърветата пъстреят. Тук-таме
събличат бавно празничната цветност.
Напредвам по брега – вървя към теб,
към тебе, моя нежна необятност.
Привиждам те във всеки силует.
На хоризонта с поглед те извайвам.
Събрала съм света в един куплет –
и в него твойто име се повтаря...
Загребвам слънце с мигли и със дъх
Сърцето се вълнува и подтичва.
До тебе съм.
И двамата сме Тук -
където се взривява от Обичам те.

© Людмила Билярска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??