Вслушах се в тишината, шепнеща моето име,
тя ме викаше настойчиво и с възбуда обви ме.
Разказа ми мойте спомени, които дълбоко бях скрила
и с воал от тъга и забрава сякаш бях обвила.
Зловещо в ума ми проникваше твоето ухание,
борех се със себе си, изпадаща в безсъзнание.
Душата ми възнесе се към спомена далечен,
умът ми неусетно беше към тебе довлечен.
Отворих очи и видях теб,
тръпнещ и стенещ до мен
и ти беше от този спомен отвлечен,
и ти беше в минало облечен.
Протегнах ръце и в гърба ти пръсти жадни впих,
и от устните топли малко сила отпих.
Изстенах неистово, страстно, безсилна до тебе утихнах,
погледнах в очите ти и тихо се усмихнах...
И ти също протегна жадни ръце,
впкопчи се в мен и в мойто сърце,
прошепна "Обичам..." и с мене се сля,
върху тялото голо възбуда разля...
Стенания и ухания този спомен оживиха,
страсти и желания телата ни взривиха,
тръпки и трепети обуздавахме двама,
ти беше моят мъж, а аз твоя дама...
Изведнъж тишината замлъкна,
отворих очи и уморена потрпънах,
останах без сили от това странно пътуване,
от него все бягах, след нашто сбогуване...
© Авелина Все права защищены