18 апр. 2017 г., 15:30

Пътят на любовта 

  Поэзия » Любовная
319 1 0

Пред мъки и сладости  изправена бях
пред рани жестоки от тъга
пред моменти с ласки
по пътя на любовта.

Но с нерадости сблъсках се
и света доби черна страна,
душата ми изгаряше
а от очите ми бликаше сълза след сълза.

Останаха спомени тежки
с тях сърце се бори
тяло мъртвешко в хомот попадна
и разхождаше се, но не падна.

 

Безутешно с нови сили
тръгнах аз по света
да търся отново любовта
по пътя черен с неприязми и тъга...

 

Ева Цанкова

© Eva cankova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??