Пътят на Звездата!
Преди години, чрез Пророци ,Исус и тук е пребивавал,
чрез Словото и Духа... връзка с нас е установявал!?
Същото го прави и днес...опитва.., но ние го отричаме,
в "ново бъдеще", чрез Aнтихриста, рисковано се обричаме!?
Раждайки се,показва и казва.. бъдете Благословенни,
в името Мое и на Отца,,бъдете Верни и Откровенни!
Ето,, на рождението ми....Крале,Овчари дойдоха и се поклониха,
Но важното е,че след това не се върнаха,а пътя си промениха!?
21.12.2023-Виена
© Маестро Митко Хаджиев Все права защищены