29 дек. 2005 г., 21:49  

Пътят 

  Поэзия
669 0 1

Булеварда на болката - тук върви една г-жа на име "Тъга"
алеята на обидата - е на личността, наречена  "Лъжа"
улицата на разбитите надежди намига от едната страна,
а малкото сърчице разбито ми маха зад една стена.

© Радост Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??