Пътуваща душа съм аз,
но седя на едно място...
Не мърдам.
Не движа устни.
Не дишам.
Не живея!
Затворена в клетка,
но пътувам...
Как така?!
Въображение ли е?
Измислица?
Или съм просто болна?
Пътуваща душа,
но неподвижна.
Непътуваща... И едвам забележима..
Седя на едно и също място,
чакайки пътят да ме хване за ръка.
Да ме издърпа към себе си,
да ми помогне,
защото сама не мога...
А след още малко време
ще съм една от малкото....
..... Непътуващи
и в същото време пътуващи души...
Ще преоткрия себе си.
ще преоткрия света
ще преоткрия живота
И тогава, мисля си,
никой никога не ще ме спре...
Да живея,
да пътувам,
да изпитвам емоция
да обичам....!
Като мен ли сте?
Съгласни ли сте с този живот?
Защото аз съм готова за него...
Какъвто и да е той...!!!
© Gabriela Gesheva Все права защищены