28 февр. 2008 г., 08:34

Пътят към вселената е кратък... 

  Поэзия » Философская
980 0 20

Пътят към вселената е кратък.

Всичко виждат слепите очи.

Коренът на болката е сладък,

всяка радост мъничко горчи...

В грейналия смях спи тъжно цвете,

в нежността се крие див пожар...

Мъдрото небе, от нас отнето,

ще се върне като светъл дар...

 

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??