Feb 28, 2008, 8:34 AM

Пътят към вселената е кратък... 

  Poetry » Phylosophy
979 0 20

Пътят към вселената е кратък.

Всичко виждат слепите очи.

Коренът на болката е сладък,

всяка радост мъничко горчи...

В грейналия смях спи тъжно цвете,

в нежността се крие див пожар...

Мъдрото небе, от нас отнето,

ще се върне като светъл дар...

 

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??