4 июн. 2009 г., 12:24

Пътят ми съвсем не е случаен 

  Поэзия » Другая
813 0 18

В очите ми е вечна пролет -

струи от свежестта на ручеи,

в зелено кадифе обгърнати

са границите на душата ми.

 

И всяка крачка ми е лека,

изкъпана от мислите ми бели,

а всеки ден е акатист изпят

от искрени и чисти трели.

 

И спомените са с лица на слънце,

разчупили оковите на радостта,

а пътят ми съвсем не е случаен

щом вечен спътник в него е обичта ми.

 

 

 

 

 

МУЗИКА>>>

 

© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??