В очите ми е вечна пролет -
струи от свежестта на ручеи,
в зелено кадифе обгърнати
са границите на душата ми.
И всяка крачка ми е лека,
изкъпана от мислите ми бели,
а всеки ден е акатист изпят
от искрени и чисти трели.
И спомените са с лица на слънце,
разчупили оковите на радостта,
а пътят ми съвсем не е случаен
щом вечен спътник в него е обичта ми.
© Весела ЙОСИФОВА All rights reserved.