27 дек. 2013 г., 20:29  

Радост 

  Поэзия » Другая
635 0 1

Лицето ти със взлом се вмъкна
и в разума ми се заплете,
на пръсти мислите ми да измъкне
да ги покани в свят тъй нов и цветен.

Очите ти са малки глобуси -
по тях континенти откривам,
където загубили са се стотици гларуси,

аз пътя свой във тях намирам.

Усмивката ти -  ефирна въздишка,
която гърдите ми кротко отпускат,
щом с нея  се засмееш  - всичко диша,
а светът във мене лудо препуска.

© Радост Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??