1 окт. 2020 г., 08:32

Радост моя 

  Поэзия » Любовная, Другая
305 0 2

Слънце мое, радост моя!

Обич моя, мой живот!

Сълзи роня, обич моя,

тебе търся в ясний свод!

 

Обич моя, слънце мое,

моя радост, мой живот!

Теб, ще чакам, слънце мое!

Теб, ще любя чак до гроб!

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??