Oct 1, 2020, 8:32 AM

Радост моя 

  Poetry » Love, Other
304 0 2

Слънце мое, радост моя!

Обич моя, мой живот!

Сълзи роня, обич моя,

тебе търся в ясний свод!

 

Обич моя, слънце мое,

моя радост, мой живот!

Теб, ще чакам, слънце мое!

Теб, ще любя чак до гроб!

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??