10 сент. 2011 г., 23:49

Радвам се 

  Поэзия
466 0 2

Далечността едничка ми остава,

където слънцето е пещ горяща

и рози не цъфтят. А аз, тъй млада,

тихо изчезвам под луна всезряща.

За да ме няма под звездите даже

и вятърът без мен да профучава.

И в облака над теб да се покажех,

... нали лика ми вече си забравил.

По малко въздух имам в дробовете.

Кълба мечти невинно извезани.

И колкото остана под небето,

радвам се. На болките всережещи.

© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??