Самотна сълза, плач в нощта,
душа ранена, сърце, изпълнено с тъга.
Имам нужда от една топла ръка,
за да преодолея болката от нашата раздяла...
Но няма кой да ми я подаде,
няма кой да утеши моето сърце.
Вик нечут, мисли неразбрани
и душата ми остава покрита с дълбоки рани.
зов за помощ - няма отговор.
Не знам дали ще намеря спасение от този затвор.
Затвор за чувства,
затвор, където радостта не саществува.
© Ани Все права защищены