19.05.2007 г., 12:54 ч.

Рана / Затвор 

  Поезия
533 0 0
 

Самотна сълза, плач в нощта,

душа ранена, сърце, изпълнено с тъга.

Имам нужда от една топла ръка,

за да преодолея болката от нашата раздяла...

Но няма кой да ми я подаде,

няма кой да утеши моето сърце.

Вик нечут, мисли неразбрани

и душата ми остава покрита с дълбоки рани.

зов за помощ - няма отговор.

Не знам дали ще намеря спасение от този затвор.

Затвор за чувства,

затвор, където радостта не саществува.

© Ани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??