6 авг. 2023 г., 10:08

Ранена 

  Поэзия
203 0 2

 

Искам да те обичам...

Ала не мога

Искам да ти простя

Ала все още...

не мога

Искам да забравя

Да загубя паметта си

С ножче, или със ножичка,

някак си,

да изрежа този спомен

Но, не мога

Не се получава

Прекалено голямо парче е

от живота ми

Няма как,

просто...да го изхвърля

или издълбая

Няма дори и с какво

празното място,

да го запълня

Не е улица...

Да я преасфалтирам

Не е пътека,

с чакъл да я позапълня...

Живот е...

От него

Нищо не можеш извади

Нищо не можеш да хвърлиш

или забравиш

Какъвто бил е...

Такъв го пазиш!

Какво ще е в бъдеще...

Още не зная

Но се старая...

Да не са нужни ножчета

Или пък ножици...

 

Valentina Mitova

01/08/2023

© Valentina Mitova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??