30 сент. 2008 г., 13:08

Ранени са... 

  Поэзия
643 0 5
 

Ранени са ми мислите. От бързане.

Не ги изслушвам никога до края.

През куп за грош се втурвам да оправям

бакиите на близки

и приятели...

 

Ранени са ми силите.

От  лутане.

Животът ми от кръгове ръждясва...

В едни и същи само кръстопътища

въртя кормилото.

и... карам безопасно...

 

Ранени са мечтите ми.

От вричане

във старите изпитани

рецепти

за щастие,

за нежност,

за обичане...

Не мога да ги

изведа на светло...

 

Единствено

не е ранена Вярата,

изплетена,

дълбоко във сърцето!

 

 

 

 

© Руми Бакърджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??