Очите ти са…
кладенци дълбоки,
жадни от горещо лято.
Усмивки тюркоазени
на душа небесносиня.
Грешни, изгубени мисли,
със спомени за цвят.
По-далечни от начало
и по-близки от безкрая...
Лабиринти от светлина
и мечти за слънце.
Два еднакви свята -
пълни с любов!
© Дух Иззедник Все права защищены