Aug 27, 2011, 9:27 AM

Рапсодия в синьо 

  Poetry » Love
948 0 4

Очите ти са

кладенци дълбоки,

жадни от горещо лято.

Усмивки тюркоазени

на  душа небесносиня.

Грешни, изгубени мисли,

със спомени за цвят.

По-далечни от начало

и по-близки от безкрая...

Лабиринти от светлина

и мечти за слънце.

Два еднакви свята -

пълни с любов!

© Дух Иззедник All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??