11 дек. 2007 г., 10:29

Равносметка 

  Поэзия » Любовная
589 0 13
 
Исках да те забравя
като летен дъжд -
плиснал изведнъж и отшумял,
като пролетна роса,
стопила се от слънцето,
като светъл облак,
закрил луната.
Исках да освободя сърцето си,
да пречистя душата си,
да заживея волно.
Исках...
Но ти беше лятна буря,
удави душата ми,
есенна слана
попари сърцето ми,
градоносен облак
потопи живота ми в тъма.


Сега лекувам раните,
събирам счупеното,
изпепеленото,
за да продължа да живея
без теб...

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??