Dec 11, 2007, 10:29 AM

Равносметка 

  Poetry » Love
590 0 13
 
Исках да те забравя
като летен дъжд -
плиснал изведнъж и отшумял,
като пролетна роса,
стопила се от слънцето,
като светъл облак,
закрил луната.
Исках да освободя сърцето си,
да пречистя душата си,
да заживея волно.
Исках...
Но ти беше лятна буря,
удави душата ми,
есенна слана
попари сърцето ми,
градоносен облак
потопи живота ми в тъма.


Сега лекувам раните,
събирам счупеното,
изпепеленото,
за да продължа да живея
без теб...

© Генка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??