Равновесие
животът
смята и премята
на правия конец
превръщането в бримка
страстта
изплита си въже
за люлка или примка
иглите
се докосват и разделят
докато кълбото прежда се смалява
в ръцете плетката расте
в иглите натежава
© Лина - Светлана Караколева Все права защищены