5 дек. 2010 г., 21:44

Равновесие 

  Поэзия » Другая
1373 0 54


Опитвам се да пазя равновесие

по тънкото въже на спомена.

Под мен се зъбят канари надвесени,

над мене облаците ронят се...



Дали брега ще стигна на забравата,

избягала от властно минало?

На миговете днес докрай раздавам се -

към бъдното вървя по видело...




© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??