Вечер, когато на моето куче му сложа синджира
и го извеждам да пишка,
не на него, а на мен гледат сеира,
как след него подтичквам.
Така е и с жените самодиви,
щом ми сложат каишката.
Омаят ме с думи красиви,
а после... прахта им дишам.
© Богдан Все права защищены