24.03.2011 г., 13:50 ч.

Раз/при/ходка 

  Поезия » Пародии
908 0 0

Вечер, когато на моето куче му сложа синджира

и го извеждам да пишка,

не на него, а на мен гледат сеира,

как след него подтичквам.

Така е и с жените самодиви,

щом ми сложат каишката.

Омаят ме с думи красиви,

а после... прахта им дишам.

© Богдан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??