10 февр. 2010 г., 23:23

Разбита любов 

  Поэзия » Любовная
1264 0 0

Разбита любов


 Каква любов ще е, ако е несподелена,

ще боли, знам, от това,

но тя е споделена,  а разбита любовта.

 Аз плача тук сама във мрака

и чакам пак да дойдеш ти,

парчетата от таз любов гореща

хвани и събери ги, мили - Ти!

 Аз пак ще кажа ти "прости ми,

не исках да е тъй,

че моето сърце за теб копней".

 Стоим и двамата сами

и мислим пак за нашето прости.

 Часовете пак минават, болката расте

и плаче от тъгата разбитото сърце!

 

© Виктория Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??