20 июн. 2014 г., 23:30

Разбрах 

  Поэзия
370 0 0

Разбрах - няма да дойдеш,

не ще те посрещна,

не е писано,

ти не пожела!

Строфа като сълза.

Осъзнат финал.

Не безнадеждно.

Илюзията не е била надежда.

В измислицата светла съм оцеляла.

Жива съм! Това е!

© Мая Тинчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??