Jun 20, 2014, 11:30 PM

Разбрах 

  Poetry
371 0 0

Разбрах - няма да дойдеш,

не ще те посрещна,

не е писано,

ти не пожела!

Строфа като сълза.

Осъзнат финал.

Не безнадеждно.

Илюзията не е била надежда.

В измислицата светла съм оцеляла.

Жива съм! Това е!

© Мая Тинчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??